Meteen naar de inhoud

Links

Mijn oude blog is nog steeds online. Deze blog bevat berichten uit de periode 2008 t/m 2013. Daarnaast hou ik een aparte reisblog bij.

Als je geïnteresseerd bent in mijn werkzame leven als ZZP’er, bezoek dan de site van mijn (eenmans)bedrijf Thanos. Je kunt ook mijn ORCID-pagina (of mijn Google Scholar profiel) bekijken voor een overzicht van mijn opleiding(en), werkervaring, extracurriculaire activiteiten, en publicaties.

Ik ben bestuurslid van de vereniging Formal Methods Europe. Daarnaast ben ik sinds 2013 “General Chair” van de jaarlijkse conferentie FormaliSE. Tot 2015 was ik betrokken bij het open-source project Overture.

In 2001 was ik de mol in het bekende TV-programma Wie Is de Mol, dat tegenwoordig met bekende Nederlanders (BN-ers) wordt gemaakt, maar in de eerste vier jaar nog niet. Ik was dus “de mol” in seizoen #2.

Ik was mede-oprichter van het homojongerentijdschrift Expreszo. Dat is al wel weer een tijdje geleden, maar ik vind het erg leuk dat het tijdschrift nog steeds bestaat.